Recent Posts

  Sex facts frodige homoseksuell menn

  Han Gud var opprinnelig imot gamle testamentet dette, men han elsket mennesket så høyt nye testamentet at Han sendte sin egen sønn Make love, not war, folkens. Synes homofili er helt naturlig jeg Man finner det jo i dyreverdenen og hos mennesker. Man kan faktisk ikke velge hvilket kjønn man forelsker seg i. Støtter alle skeive der ute. Religionen kan man tørke seg i ræva med. Nyt livet slik som dere vil, folkens! Da synes du vet at kanibalisme er greit også da? Siden det eksisterer i dyreverden.

  Tja, man fikk jo kjøpt dopapir med bibel sitater på for ikke så lenge siden Her var det mange kommentarer, både fra kristen og islamsk fundamentalisme, og svarene er helt i tråd med fundamentalismens vesen.

  Håper religiøse homofile som leser dette hever seg over det negative som skrives. Selv spiller jeg ikke Bibel-pingpong, og skulle ønske at man isteden for å vise til skriftsteder og det man selv mener å hevde er Guds vilje, kunne se ting litt i historisk perspektiv.

  For homoseksualitet er nevnt svært lite i Bibelen, og det som står kan fortolkes. Den tidlige kristendommen hadde også ingen fokus på menneskenes seksualitet, det som var i fokus var selve tilbedelsen. Den kristne seksualforståelsen utviklet seg over tid, med påvirkning fra ulike filosofer og retninger. Fram til tallet var det få som brydde seg om homoseksulle handlinger, men særlig fra det Han mente at all seksualitet som ikke var knyttet til reproduksjon, var unaturlig og syndig.

  Dermed ble både masturbasjon og homoseksualitet bannlyst. Med humanismens innpass i kristendommen fra midten av forrige århundre har homoseksualitet heldigvis blitt gradvis mer akseptert. Jeg er enig i at Bibel-pinpong har lite for seg. Det er bare å lese seg gjennom denne strengen så ser man at debattantene sitter på hver sin gren og de kunne like gjerne sittet på hver sin planet.

  Der er ingen sjanse for reell kommunikasjon. Noen TROR uten et fnugg av bevis og tolker det de kaller bevis slik det passer dem.

  Andre tror IKKE pga alle selvmotsigelsene i Bibelen "beviset" og pga vitenskapelige bevis som klart illustrerer grove feil i både Bibel, Koran og andre religiøse skrifter.

  Ta eksempelvis den konstruerte basis for Mormonenes religion, som bare kan kalles latterlig og idiotisk hvis man da ikke tilfeldigvis "tror" på våset. Uheldigvis kan man ikke diskutere tema som homofili med de som baserer seg på tolkning av religiøse skrifter, uansett om man bruker analyse av historiske kilder eller ikke.

  Slik analyse gir bare nok en indikasjon på at forvirringen er total blandt de troende. Denne forvirringen er dessuten komplett fastlåst uansett hvilke argumenter som bringes til torgs. Du handler helt ut ifra teoretiske halvdogmer, som idoldyrkere har fortalt deg.

  Ser du i realiteten på homofili, så ble et kvinnelig fruktbarhetsidol byttet med mannlig, en prostituert i Sodoms tid. Det var faktisk Baal i Bibelen. Det var altså ikke snakk om noe som helst "legning", eller "tiltrekning" eller kjærlighet. Det var kun en etterligning av et kvinnelig idol, og homofile gjør det samme selv. Og du sier "Seksualiteten er en av våre viktigste og sterkeste drivkrafter", og er selvfølgelig ikke på religionens side, som sier man må være i kontroll av sine drifter.

  Å ikke være det, er å handle imot seg selv, i skam, og selvfornedring. Og ser man på homofili så inkluderer det typisk ekstrem promiskuøsitet på utetoaletter, se gjerne "cottaging", "cruising", som er slang for dette. Og tilogmed i Norge har de drillet hull i dovegg: Det finnes faktisk ikke i virkeligheten, og homofile føler skam, og tilogmed skylder på andre for den.

  Mens selvfølgelig en slik oppførsel, som oftest er symbolsk for å motta sed, og kontinuerlig lystkultivasjon, er skammelig, selvfølgelig ikke en legning, men en oppførsel nettopp for å invitere sex. Noe selvfølgelig anstendige mennesker ikke gjør. Og det å gifte folk som dyker ultra-promiskuøsitet og seksuell innuendo, har selvfølgelig ingen gyldighet ovenfor Gud. Og jeg forstår ikke hvorfor du ramser opp ulike eksempler på ekstrem promiskuitet. For da være måte på å stigmatisere mennesker, og en annen ting: Hva gjør det deg hva andre måtte ønske å gjøre med sin egen kropp?

  Men over til noe langt viktigere. Hva er den ytterste konsekvensen av en slik restriktiv holdning til seksualitet?

  Hvis vi ser på USA, så er dette et land som i vestlig sammenheng kalles for det mest seksuelt undertrykkende landet i verden, de har hatt en president som framholder avholdenhet som det viktigste våpenet mot AIDS, mange stater er svært imot seksualundervisning på skolene og har til og med lover mot enkelte sex-stillinger, og som kuriosa kan det nevnes at selv berømte skulpturer har fått dekket til kjønnsorganene sine.

  Samtidig er USA det landet som topper statistikkene når det gjelder seksuelle overgrep. Dette er et interessant paradoks. Overgrepsskandalene i den katolske kirke har vært mange, og sexologene ser dette i sammenheng med forholdet til den negative holdningen til homofili i trossamfunnet.

  I et miljø som fordømmer homoseksualitet har stadig flere ulykkelig skjulte homofile prester blitt avslørt etter å ha hatt sex med unge gutter. For disse prestene vil sex med voksne bli en truende bekreftelse på deres homofili, mens sex med unge gutter har i deres øyne blitt sett på som en slags ufarlig guttelek. Flere forskere påpeker derfor at kirken selv må ta ansvar for de homofile prestene og deres seksuelle tragedier og de mange ofre i dette kjølvannet. Skal fremtidige overgrep reduseres, så må kirken i første omgang godta homoseksuelle handlinger mellom mennesker, kreves det.

  Et trossamfunn som knytter skam til onani og lyst, som fordømmer homoseksualitet eller sex utenfor ekteskapet, lager et miljø som gir grobunn for seksuelle overgrep.

  Sexologien viser at seksuell undertrykkelse i barndommen er en viktig faktor i det å utvikle seksuell overgrepsadferd, dette kommer tydelig fram i psykoterapien av slike mennesker. Skal et trossamfunn redusere fremtidige overgrep så er det ikke nok å ha en negativ holdning til overgrep, man må skape et miljø som ikke undertrykker seksualiteten. Hvis dette skal la seg gjøre må trossamfunnene løsrive seg fra de fundamentalistiske sidene ved religionen.

  Men religiøs liberalisme har aldri gitt makt over medlemmene, bare ved kontroll over en persons seksualitet vil man kunne utvikle total kontroll over medlemmet.

  Menneskene har skapt religionene ikke religionene som har skapt menneskene, selvfølgelig hvis alle mennesker hadde vært like, så hadde det ikke blitt retard debatt om menn skal ligge med menn, alle skal tenke på seg selv og være litt selvkritisk. Og over ser vi et eksempel på arven fra semittenes reproduksjonsfokus. Sivilisasjonens vugge, Mesopotamia, var i flere tusen år preget av sumerne, som regnes som den første litterære kultur.

  Sivilisasjonen hadde sin høydepunkt rundt år før vår tidsregning. De dyrket erotikken og fruktbarheten, noe som gradvis tok slutt med den semittiske invasjonen i området rundt år før vår tidsregning. Semittene hadde med seg en mannsdominert kultur, noe som førte til en reduksjon både for kvinnens frihet og den seksuelle frihet. I semittisk kultur var seksualiteten forbeholdt mellom mann og kvinne, og da i reproduksjonsøyemed. Dette fikk konsekvenser for synet på homoseksualitet. Den semittiske kulturen skapte de tre store verdensreligionene; jødedommen, kristendommen og islam, hvorav to av dem også ble sterke statsreligioner.

  Synet på seksualitet og også homoseksualitet, påvirket derfor også innholdet i de jødiske skrifter, og senere også i det nye testamentet. Når man kjenner den historiske bakgrunnen, så blir det faktisk interessant å se holdninger som innlegget over viser. Og her har vi altså enda en som ikke har skjønt det døyt av hva homofili egentlig innebærer.

  Hvorfor i alle dager tenker du bare sex og knulling når du tenker på homofili? Hvorfor er slike homsehatere som deg så overmåte opptatt av hvem andre har sex med? Har det virkelig ikke slått deg at homofile faktisk forelsker seg og opplever kjærlighet med en av samme kjønn, og at et homofilt parforhold slett ikke bare består av sex?

  Du har kanskje ikke skjønt det, men hvem folk har sex med raker deg faktisk ikke! Det angår deg overhodet ikke og du har ingenting med å bry deg med det.

  Det ser ut til at homsehatere antakelig har en fobi mot homofile, basert på en vill oppfatning om homofile som sexgale dyr som overfaller dem for å ha sex. Men jeg kan berolige homsehaterne; et slikt overfall vil nok aldri skje. Og skulle det mot formodning skje; nyt det! For det er antakelig den eneste sexen dere får oppleve i livet Tenk en runde eller fem, Hvorfor skulle det ikke väre ok?

  Klart det er helt ok. Er man emosjonellt dårlig utviklet som menneske så haker man på religionståget og lar seg lede blindt, Ps. Hilde, at du valgte å illustrere poenget ditt ved å bruke dyr som eksempel sier mye om deg.

  Du ser ikke et skille mellom dyr og mennesker engang - for det første er ikke dyr tiltrukket på samme måte som mennesker, de er instinktive styrt - de eier ikke refleksjon - og forklaringen på at dyr da er "tiltrukket" av samme kjønn er bare at det er en tifleldighet.

  Mennesker derimot reflekterer, og med det vil det si at vi kan skille mellom rett og galt. Du prøver å fremstillie homofili som noe naturlig ved å trekke fram naturens sider - uten å tenke over at det du trekker fram slår tilbake mot deg selv.

  Naturen viser at det sunneste for skapninger og verden er at de reproduserer - naturen viser at dyr av motsatte kjønn har klart å komme seg lengst - naturen viser at for at verden skal fortsette må man reprodusere. Homofil is disgusting once again!!! Det unaturlige her er å tro at det finnes en allmektig skaper og så tilbe denne eventyrfiguren og kreve at andre også skal innordne seg reglene denne såkalte "guden" skal ha kommet med. Det virkelig motbydelige her er å kalle homofili for motbydelig.

  Det er også motbydelig å bry seg med hvem andre har sex med. Du har ingenting med å bry deg med hvem andre har sex med, det angår deg ikke. La være å bry deg med homofili og hva homofile bedriver og ikke, så blir du ikke så kvalm. Religiøse tullinger og homsehatere har en ting til felles; de forstår ikke forskjellen på å bry seg om og å bry seg med.

  De gjør begge det sistnevnte. Dine fordommer synes svært godt via dine andre hatefulle poster her inne, og det er interessant å observere at du ikke egentlig har noen argumenter.

  Du har kun emosjonelle apeller som overhodet ikke har noen som helst funksjon. Men, det er ganske påfallende at du finner det betimelig å øse ut av deg hvor avskyelig du finner homofili, og det blir dermed nærliggende å anta at du bruker mye tid til å tenke på dette. Er det kanskje på tide å revurdere sin posisjon i skapet? Det har ingenting å si at du finner homofili ekkelt. Det er helt i orden, og spiller trolig ingen rolle for de homofile heller.

  Løsningen for din del er enkel; bare la være å tenke på det. Det er ikke homofilitvang de homofile ønsker - de ønsker kun like rettigheter som alle andre. Selv syns jeg at ferdigmat er ekkelt. Jeg kan ikke utstå alle disse Fjorland pakkene, fryste pizzaene eller hurtignudlene.

  Jeg syns rett og slett og dette er kvalmt og slett ikke egnet som menneskemat. Betyr dette at salget av dem bør umiddelbart stoppes? Nei, men det betyr at jeg aldri kommer til å kjøpe noe av dette. Og det går ut på det samme. Hvorfor sitter du og skriver på det unaturlige internettet? Eller kjører unaturlige biler? Homofile er ikke sterile, så de kan jo formere seg. Og du synes virkelig at det trengs enda flere mennesker på jorden? Det er ikke noe skille mellom dyr og mennesker.

  Hva tror du egentlig at mennesket er? Vi er dyr, og vi er i svært nær slekt med moderne sjimpanser. Dette er etablerte og observerte faktum, og uansett hvor mange emosjonelle apeller du lirer av deg vil du ikke kunne ugyldiggjøre disse funnene. Mennesket klassifiseres slik dette er en forenklet klassifisering, for den komplette følg linken til kilden under: Chordata Dyr med ryggrad Underrekke: Hominidae Store menneskeaper Slekt: Homo Saphiens Saphiens Det moderne tenkende menneske Kilde: Vi er langt fra så spesielle som du ønsker at vi skal være, og når det kommer til stykket er det kun språk og alfabet som skiller oss fra resten av faunaen på planeten.

  Intelligens og moral er en bieffekt av vår hjernes evolusjon, og de representerer begge store fordeler i kampen for å overleve. Slik sett er det logisk at naturlig utvelgelse har favorisert disse trekkene i Homo Saphiens Saphiens. Homofili er observert i mer enn dyrearter - i tillegg til mennesket - og er studert i mange av dem.

  At noe forekommer i naturen via naturlige prosesser er, per definisjon, naturlig. Naturen evolusjon brys seg ikke om hvorvidt vi er sunne eller ikke. Der finnes ingen styrende hånd eller moralske retningslinjer innenfor naturlig utvelgelse. Dette foregår via tilfeldige mutasjoner, og kun de arter som er i stand til å overleve i sine nisjer i økosystemet vil overleve.

  Kun de trekk som gir individet fordeler i sine nisjer vil videreføres til neste generasjon. Vi mennesker er riktignok spesielle i denne sammenhengen i den forstand at vi er i stand til å - til en viss grad - overstyre vår genetiske programmering, men ikke i så stor grad som du ser ut til å tro.

  Hvilke individer og karaktertrekk som du finner tiltrekkende er allerede programmert inn i deg, og selv om du tror selv at du har full kontroll så er virkeligheten en annen. Homofili er ikke, og vil nok aldri bli, normalen, men at det er en naturlig del av dyreverdenen finnes der ingen tvil om. Gud siger ikke noget om sex mellem to af samme køn. Mennesker siger noget om sex mellem mennesker af samme køn.

  Guder er opfundet af mennesker, mennesket er feilfyldt ergo guderne er feilfyldt - hvis der er guder da -. Står der noget i biblen og andre hellige bøger om sex mellem mennesker af samme køn er det ikke guds ord, men ord skrevet af mennesker - gud skrev ikke de hellige bøger, mennesker gjorde det og mennesket er fordomsfuldt usikker bange for alt det ikke forstår, og det mennesket ikke forstår fordømmer det ofte for det er farligt.

  Sex mellem to mennesker af samme køn er ufarligt, modstandernes modstand viser blot at de ikke har fattet en micrometer af hvad livet handler om. Spørsmålet er vel egentlig hvilken retning vi vil at utviklingen skal gå i. Vil vi ha en libaeralisering hvor alternative former for sex blir mer og mer vanlig og akseptert? Eller vil at folk skal bli mer dydige?

  Det som er interessant her i denne forbindelsen er: Jeg har lest litt om hva sexologien sier om dette, og ser at det er en klar sammenheng mellom seksuelle overgrep og en restriktiv holdning til seksualitet. Klipper inn det jeg skrev et annet sted for de som vil vite mer om dette: Gud skapte mennesket slik det skulle være.

  Men de har mange underlige ting for seg. Tenk å krangle om så mye tull,det er som og tulle med Nisser og Troll hvem tror vi mest på? Her er det så harde fronter. Begge sider krenker hverandre. Uavhengig av hvem som har rett, så skjer det ingen endring av det. For å endre, må man først forstå. Hvis det hadde vert greit for Gud at to personer av samme kjønn skulle ha sex.

  Ville han garantert latt to av samme kjønn ha samme befruktningsegenskaper som det en mann og ei kvinne har! Grusomt ekkelt når to av samme kjønn er sammen. Det unormale her er å tro at det finnes en gud. At det finnes homofile er i grunnen et godt bevis for at det som står i bibelen og andre "hellige" skrifter bare er menneskelig fantasi og eventyr. Noen gud finnes ikke, verken din gud eller noen andre guder.

  Om du påstår at guden din skulle eksistere, så får du legge frem vitenskapelig bevis for påstandene dine, uten å ty til bibelen eller andre såkalte "hellige" bøker. Om det fantes en gud og denne ville at mennesker kun skulle bruke sex til forplantning, hadde han heller ikke gitt oss evnen til å onanere. Så at vi både er i stand til å onanere og ha sex med en av samme kjønn, er for meg gode bevis for at bibelen og alle andre slike eventyrbøker er kun det; nemlig eventyr, fantasier, fabler, skrevet av maktkåte mennesker med minimal kunnskap om universet og naturen, som et middel for å holde befolkningen under kontroll.

  Det du skriver her føyer seg inn i reproduksjonsdiskursen; du hevder at våre kjønnsorganer utelukkende er ment for reproduksjon. Sett ut fra en psykologisk forståelse er reproduksjon og erotikken to adskilte områder; reproduksjon handler om evnen til forplantning, mens erotikken handler om evnen til begjær og nytelse.

  Det er interessant å se at ved syndefallet ble begjæret og nytelsen gjort til synd, mens nytelsen og begjæret i andre kulturer var en del av det guddommelige. Og holdninger som over er en arv fra denne tradisjonen. Å elske en ekte partner Den du lover evig troskap til døden. En du vil føre slekten videre med. Mennesket har nok fjernet seg langt fra den rene planen.

  Der har mennesket sitt opprinnelige hjem i Paradis. Synden besto ikke i sex ,men lojalitet. Vær lojal og livet med en god partner er fantastisk. Saa forbaska enig med deg Ida Olsen Du har fastslått flere ganger på stadig dårligere norsk at du syns homofili er ekkelt. Mitt spørsmål er; har du et faktisk argument, eller støtter du deg kun til å proklamere din personlige avsky?

  Du står fritt til å syns forskjellige ting og handlinger er "ekle", men det i seg selv er intet argument for hvorvidt slike ting og handlinger skal tillates eller ikke. Det er ingen som bryr seg om hva du finner avskyelig frøken, og din avsky har absolutt ingenting å si i forhold til hvilke rettigheter mennesker av annen tro, etnisitet eller seksualitet skal ha. Syns det er et bra innlegg.

  Aldri skjønt hvorfor alle og hvermann skal bry seg hvis to personer elsker hverandre. Er det noen der ute som ikke får sove om natten når de vet at det er to menn som elsker hverandre og som får lov til å gjøre det? Du må sannelig ha lite å gjøre på dersom du ligger våken om natten og tenker på hva andre mennesker gjør på sine soverom.

  Stakkars deg unge frøken, det kan sannelig ikke være enkelt. Bibelen er inspirert av Gud. Bibelen er altså Guds ord. Så det handler ikke om hva kirken vil, men hva Gud vil.

  Det er tydeligvis ikke greit for kirken som prøver å ta oppmerksomheten bort fra Guds vilje. Homofili er uakseptabelt uansett om det finnes gud eller ei, det er ren galtskap at en mann og en mann liker hverandre. Hvorfor var for eksempel ikke eva en mann, dermed at adam og mann med navn eva fikk mann, fordi gud ikke tillate det, han skapte en kvinne og mann og sånn er det, dermed basta.

  Homofile har ikke gjort med noe galt, jeg hater ikke homofile, lesber, diktatorer, folk som har mobbet meg da jeg gikk på skolen, det er ikke bra å hate folk, jeg har faktisk tatt og skværet opp med mange da de som plaget meg på skolen, jeg vet at det samme med homofile er et problem, men dersom man finner bakgrunnen så er det lettere å akseptere folk slik de velger å leve.

  Barneoppdragelse er noe av det vanskeligste,men samtidig det mest interesante vi som foreldre får være med på. La aldri to barn ligge i samme seng over lengere tid. Det er ikke vanskelig å tenke seg følgene om en har for nær kontakt ved å ta i kjønnsdeler.. Det er også viktig å gi barna oppgaver. Barn liker å gjøre ting sammen med mor og far, tanter og bestemødre.

  Fedre har et stort ansvar. I mange kulturer ser gutter sjelden far. Han drar rett fra jobb til pub. Kommer beruset hjemFedre bør dra hjem til de barna som det er de kjæreste de har. De har et ansvar.

  Hva med par som ikke ønsker å få barn? Hva med par som er sterile, eller som av andre årsaker ikke er i stand til å få barn? Hva med mennesker som kun ønsker seg noen å være med? Homofili er en veldokumentert og naturlig del av dyrelivet på planeten, og dine udokumenterte meninger har ingenting å si i forhold til de etablerte faktum.

  Selv - og ja, dette blir en personlig anekdote - har jeg alltid visst at jeg liker jenter, og selv om jeg har blitt "dumpet" flere ganger av forskjellige jenter har aldri tanken slått meg at jeg kanskje heller burde finne meg en mann å "ha meg" med. Dersom dette er tillokkelser som du har "slitt" med, så sier muligens det mer om deg enn om andre. Normene i Norge er allerde endret; det er heldigvis betydelig større aksept for homofili i Norge i dag enn det var for kun få tiår siden, og dette er absolutt en god ting.

  Dyr er annerledes skapt,for oss som er vegetarer er det naturlig å spise sunt,da er tankene klare,vi velger det som er fargerikt og som tarmen sier ja takk til. Når et dyr blir slaktet er det urin og blod i kjøttet.

  Det er bedre å hente proteiner fra planteriket. Mitt poeng er ,vi er ikke dyr. Vi mennesker er kronen på verket og tar alltid valg. Seksualitet er mellom to som skal føre slekten videre. Adams etterkommere valgte å få barn med sine søsken.

  Genene var ikke skadet,heller ikke var Guds bilde ødelagt. Mennesket er en del av dyreriket - vi er dyr enten du vil eller ikke. Dine emosjonelle apeller har null vekt i denne argumentasjonen. Din kommentar om vegetarianere og hvor man finner proteinene man inntar har ingen sammenheng i denne diskusjonen, og er samtidig fullstendig uinteressant i tillegg til at den er feilaktig.

  Hvorfor har vår fysiologi så lett for å slå ut feil? Hvorfor får vi kreft? Hvorfor har vi blindsoner i øynene våre? Seksualitet er langt mer enn den heteronormative mentaliteten som du utviser, og incest medfører alltid en viss risiko for store genetiske feiltrinn. Kan du vise til noe som helst nøytral dokumentasjon som bekrefter noen av påstandene dine? Vitenskapen kan ikke bevise bare vise hvor feil vi kan ta ,den som vinne en argumentasjon taaper ofte en venn.

  Hvem sir der findes guder - ingen har nogensinde bevist det! De som tager en hypotetisk guds ord for sanhet er i sanhet overtroiske. Debatten om homofili handler kun og utelukkende om angst og frygt overfor noe man ikke kender og ikke forstår. Jeg har vokst opp som pinsevenn, og har blitt mye mobbet av mine kristne brødre og søstre i Herren fordi jeg er homofil. Jeg har tatt det opp mange ganger med dem det gjelder, men da svarer de "det er ikke jeg som mener så mye negativt om homofile men bare Jesus og Bibelen" jeg har spurt mange om hva som da er deres personlige meninger om homfili og da får jeg heldigvis som svar at de ikke har noe i mot homofile, det er altså Bibelen som pålegger dem å ha fordommer mot homofile i følge mange av mine "pinseVENNER".

  Mannesex er deilig, ferdig diskutert! Har hatt masse deilig mannesex etter jeg meldte meg på fastfoxx. Bloggen skrives av Hilde Langvann, daglig leder i Hjelpekilden Norge. Hilde er 45 år og bor i Råde i Østfold. Følg Hilde på FB.

  Små sko, stor tro Fra offer til ressurs Etter den vanskelige troen Rettighetsworkshop. Kontakt oss Om oss Vil du støtte vårt arbeid? I debatten rundt homofiles rettigheter i kirken, kan man i kommentarfeltet i de mest konservative kristne avisene se at det er en lang vei å gå før man i de trangeste religiøse miljøene vil utvikle et mer humant og mindre fordømmende syn på homoseksualitet. I debatten skyter man bibelvers mot hverandre, og der den ene siden  viser til kjærlighetsbudet og at vi alle er skapt i Guds bilde, hevder den andre siden at homofili er unaturlig og at Gud er motstander av homofili.

  Argumentet om at homofili er unaturlig blir vanskelig å støtte da det har eksistert i alle kulturer til alle tider, og siden det også eksisterer i dyreriket. Forskere har funnet at hos arter foretrekker noen dyr alltid eller ofte sex med partner av samme kjønn. Og historisk kritisk lesning av bibeltekstene gir ikke entydige svar på hvordan kirken skal forholde seg til homoseksualiteten.

  Den negative holdningen til homoseksualitet i det nye testamentet stammer fra brev den kristne misjonæren apostelen Paulus skrev til de første kristne menighetene. I denne sammenhengen er det verdt å nevne at vi vet at Paulus hadde et syn på kvinnen som vi i dag tar avstand fra, det samme gjelder Paulus´ syn på slaveri. Tidligere fant man bibelsk belegg for at man kunne undertrykke mennesker med annen hudfarge, det gjør man ikke lenger.

  Det er en kjensgjerning at vår tolkning av Bibelen alltid er preget av den forståelsen vi til enhver tid har av menneskeverd og samkvem mennesker i mellom. Kan Paulus´ holdning til homofili forklares historisk? Når Kristendommen oppsto eksisterte den side om side med andre kulturer, blant annet gresk og romersk kultur som dyrket både fruktbarhet og erotikken.

  Både menn og kvinner hadde et frodig seksualliv der erotikken sto i høysetet, og biseksualiteten var utbredt mellom begge kjønn.

  En av mange skikker i antikkens Hellas og Romerrikke var pederasti, der voksne menn hadde seksuelle forhold til yngre gutter fra års alderen og oppover, såkalt "gutteskjending". Disse homoseksuelle båndene skal ha blitt en stor utfordring for Paulus´ misjonsvirksomhet i Lilleasia. I hellenistisk kultur var kjærlighet mellom menn ansett som mer verdifullt enn kjærlighet mellom menn og kvinner, noe som hang sammen med synet på kvinner som uten egen verdi. Det hellinistiske synet kolliderte med det kristne budskapet om at begge kjønn var av samme verdi overfor Gud.

  Jødene kom fra en kultur som hadde et restriktivt syn på seksualitet i sterk kontrast til samtidige kulturer, der seksualiteten var forbeholdt mellom mann og kvinne i reproduksjonsøyemed.. Mange mener at Paulus tok avstand fra homoseksualitet mellom menn som en reaksjon på grekernes pederasti. Handlet tekstene om dette, så kan ikke bibelversene brukes mot gjensidige og likeverdige homofile parforhold i dag. En annen ting som er verdt å vite, er at homoseksuelle handlinger også var en del av kultusen i avgudstemplene, noe som gjorde det viktig for den tidens kristne å ta avstand til homoseksualitet.

  De fleste konservative trossamfunn som stiller seg negativ til homoseksualietet i dag, skiller ofte mellom homoseksualitet og homoseksuelle handlinger. De kan mene at det å være homofil i seg selv ikke er syndig, men at synden er knyttet til homoseksuelle handlinger.

  Det er interessant å se at dette synet er en arv fra Platon og filosofien om dualismen. Platon mente at livet var en kamp mellom legeme og sjel, og gjennom et slikt dualistisk menneskesyn kunne kristendommen syndiggjøre kroppen og dens lyster, i tråd med den kristne seksualforståelse som fortalte at seksualitet ikke knyttet til reproduksjon var synd.

  Kirkens historiske fokus på medlemmenes seksualitet er relatert til makt. Religiøs liberalisme har aldri gitt makt over medlemmene, bare ved kontroll over en persons seksualitet vil man kunne utvikle total kontroll over medlemmet.

  Seksualiteten er en av våre viktigste og sterkeste drivkrafter, og undertrykking av seksualitet skaper usunn utvikling av mennesket. Flere yngre blir også tatt http: Homofili er en menneskeskapt sykdom fremtvunget av pytoestrogen i svettende plastflasker og emballasjer og masse-innsprøyt av hormoner i kjøtt , og frukt.

  Sjelen valgte livet som du velgte hvilken klær du skulle ha på deg, å si «jeg ble født i feil kropp» samtidig som man kaller seg selv spirituell går bare ikke. Homofili er en sadistisk affære, og våre ledere i politiet, politikk og andre sadistiske institusjoner som påfører andre vold og lidelser, er homofile som liker smertefull rumpehumping. Det går ikke en dag uten at jeg møter på Frelsesarmen i Oslo Sentrums gater!!! Hvor mye penger vasser disse i egentlig? Jeg stiller dette spørsmålet til hver eneste jeg møter.

  Jeg ville funnet på rimelig mye annen galskap før jeg hadde gitt adressen min til en åpenbart spinnvill og ustabil dommedagssmurf, så den hyggelige gesten din kan jeg dessverre ikke imøtekomme. Forresten, du kan jo alltids avlevere den hos mine venner i den sterkt homo- og jødehatende ekstremsekten kjent som Frelsesarmeen. Med sitt sofistikerte illuminatinarkosmuglernettverk klarer de fint å få vinflasken bragt til meg i god tid til neste helg.

  Du mangler imidlertid noen sentrale brikker. Jeg kan nå avsløre at både Obama, Netanyahu og Ahmadinejad alle er kommandører i Frelsesarmeen, hvis eneste formål er å skape en altomfattende og utslettende verdenskrig. Her spiller de i et av frelsesarmeens ypperste brassorkester, sammen med blant annet paven og noen av Rotschildene. Den som får Yatzy først får bestemme hvilken katastrofe som så skal påtvinges menneskeheten. Blir det krig, jordskjelv, orkan eller vulkan? Ja det sa morra di også da vi våknet men hun skulle ha spenn og ikke en flaske vin Vandalf ;.

  Jeg prøvde å ringe en av mine fantastiske venner i Frelesearmeen som forøvrig kunne bekrefte det jeg sa, mange av lederene har svært nedlatende fordommer, han sukket litt og sa han ønsket de kunne følge Jesus ord og ikke legge så mye vekt på game testamentet, som meg så mente han at de homofile er like mye likeverdige medmennesker som oss andre selv om de elsker av en samme kjønn.

  Så Paven og Rotschildene spiller i brassorkester? Det var ukjent for meg at Obama, Netanyahu og Ahmadinejad var med i Frlesarmeen men mulig du har rett siden de også er Frimurere alle 3, alle 3 roper også på krig som i Frelesarmeens Krigsropet.

  Nå er det jo en kjent sak at Saddam var 33 graders frimurer, Mubarak, Ben Ali, Ahmadinejad, Kong Badullah, Assad og Daffy var også høytstående frimurere som har sverget troskap til hverandre, en ed som langt overgår troskapen til folk og fedreland. Det er det delte meninger om, mange mener at Losje gjengen i MØ er moderate frimurere som de ønsker å bli kvitt for å innføre sharia og bane vei for det muslimske brorskap.

  Det lukter mer en ugler her, Saddam var kjent for sine 4 dobbeltgjengere så enten har de alle dobbeltgjengere som blit tatt, arrestert og drept eller så ofrer de seg for saken og sine losjeledere som de har sverget troskap til. Det vil i såfall ikke være første gang at høytstående frimurere reiser over til andre siden for å forberede storinrykket som de påstår kommer i år.

  Er det noen med kunnskap som har noen meninger eller info så kom gjerne med dem: Ønsker ingen svar fra Vandalf eller andre kunnskapsløse septikere. Vel du skal få siste ordet denne gangen også sånn som alltid, jeg har sagt mitt så skal ikke dra denne friske debaten noen lenger men kan ta med en liten sak som sjokerer Norge, Tunge forskningsgrupper har gått sammen i et studie for å se hvor omfattende Satanismen er i Norge, etter at resulatene som sjokerte forskerene ble vitenskaplig etterprøvd så ble det lagt ut en dokumentar på NRK, Lederen for forskningsgruppen er den kjente relgionsforskeren Kristi A N Kvale.

  Jeg snakket forøvrig med en i Frelsesarmeen som kunne fortelle om en sinnsforvirret person som hadde ringt og messet noe om sekt, jødehatere, narkosmugling og annet usammenhengende babbel…. Snakk med fengselsinsatte, de besøker dem ved juletider og synger jødesanger og hyller David og Moses og Israel og gir dem kake som er den eneste grunnen noen gidder å høre på dem.

  Når de blir stilt kritiske spørsmål, om Israel og sionistene som terroriserte Palestina fra tallet oppover, og helt til idag, så vil de ikke høre , uff, er det ulver i hønseburet vårt, nei å nei, sånt vil jeg ikke høre. Vi har det godt vi, så smiler de og går videre: Den personen som ringte Frelsesarmen, må ha vært deg selv, hvorfor ringe dem når man går forbi dem hver dag?

  Herren skal gjøre deg til hode og ikke til hale. Du skal alltid være ovenpå og aldri ligge under, såfremt du hører på Herrens, din Guds bud, som jeg i dag byder deg å ta vare på og holde» 5. Er det dette du forsvarer med galle og blære Vandolf sønn av Adolf? Han var også en jøde , finansiert av Harrimans og Bank of wallstreet!

  Hvis folket i byen tar imot fredstilbudet og åpner portene for deg, skal de alle gjøre tvangsarbeid for deg. Hvis de derimot ikke vil slutte fred, men føre krig med deg, skal du beleire byen. Herren din Gud vil gi den i dine hender, og alle mennene der skal du hogge ned med sverd. Men kvinnene , småbarnene, og husdyrene og alt annet bytte kan du ta med deg.

  Du kan gjøre deg nytte av dette byttet som herren din Gud lar deg ta fra dine fiender. Slik skal du gå fram i alle byene som ligger langt borte fra deg og ikke tilhørerer folkene her. Men i de byene som tilhører disse folkenene og som herren din gud vil gi deg til eiendom, skal du ikke skåne en eneste skapning.

  I 5 Mosebok forteller Moses ved sin avskjedstale hvordan israelerne skal gå frem når de erobrer land fra ødemarken og Libanon, fra «Storelven» Eufrat til havet i vest:. Dere skal ødelegge alle stedene hvor de folkene dere driver bort, dyrker sine guder, på høye fjell og hauger og under hvert frodig tre. Riv ned altrene deres, slå i stykker steinstøttene, brenn opp Asjerapælene, hogg ned gudebildene og utslett deres navn fra disse stedene».

  Et øyeblikk er du framme med hoggfangstene og punkterer musa. Et øyeblikk er du søt og uskyldig og offer.. Tror du det finns kun 1 pers i landet som har hjerte? Svar på det jeg skrev og vær mindre paranoid og schizofren, vi ser deg Vandalf, du har ingen gode ønsker for verden, bare hat for de som angriper det onde system. Hvorfor er de mest bestialske menn homofile? Hvorfor er homofili så utbredt i Norge?

  Er det ikke lov å være normal lenger? Jeg har ikke noe hat imot homofili, men jeg har noe imot de som har noe imot at jeg forteller folk hvor ekkelt og morbid homseriet er.

  Vi har fortsatt lov til å være hetro. Hva får disse makthaverne til å ty til perversiteter? Tenner de ikke på menneskeoffringsritualene lenger? Stimuleres de ikke av millioner kr i lønn pr dag? Må de bli tatt i rompa for å føle seg levende? D Stakkars barn som blir kidnappet http: Smurfen og jeg går way back, og om ikke lenge er det utdeling av rosende ord, jazztobakk og gode ønsker for fremtiden. Som en ond katt.

  Hogg klørne i musa, men ikke så hardt at den dør. Fordi den onde katten underholdes når offeret lider. Så punkterer den musa enda engang. Musa kryper saktere og saktere bortover , mens den onde katten fryder seg over fangsten sin, men den drepern ikke enda, og lar musa nesten slippe unna før den hopper fram igjen og hogger klørne i den igjen..

  Mennesket er neste til å bøye seg. Vist du seriøst mener jeg har flere nick her så har Red min tilatelse til å sjekke IP-adresser mot listen din med andre nick du mener jeg måte være …. Debatten var jo over for min del og fred stiftet i siste kommentaren min, prøvde jo å linke ut en humor video med litt selv ironi i NRK linken over der Kristian Valen tar for seg det Norske Satan miljøet, det fikk meg til å le så tårene trillet men du kliker kanskje ikke linker til motdebatanter eller har humor?

  Nå har jo ikke jeg noe i mot deg annet en at jeg blir irritert når du stadig angriper våre fantastiske artikkleforfattere som bruker mye av sin fritid på å skrive artikler gratis og stempler brukerene for å være Kokko, du er jo også en del av NS så da er jo kanskje du også litt Kokko?

  Når jeg leser kommentarene våre her så fremstiller vi oss som 2 klovner, så det er vel ikke lenge til vi får tilbud fra Cirkus Arnardo. Jeg er videre enig i at undertegnede både fremstår og opptrer som en klovn til tider, og kan også være enig i at jeg til tider er rimelig kokko! Han er ikke født homoseksuell, ingen er det. Bedratt av djevelen, ja. Så dette var en god artikkel. Avregistrert… Det sier ikke Jesus, han sier derimot: Hvorfor kan vi ikke heller få presentert en oppsummering av hva mange tiår med kjønnsforskning har å si, enn denne selvbiografiske skissen fra én kristen person som mener et eller annet på bakgrunn av sine egne personlige opplevelser?

  Jeg skrev selv en oppsummering av kjønnsforskning da jeg jobbet for Rikshospitalet. Det er med tristhet jeg leser denne artikkelen. Surrealistiskt å lese en slik artikkel etter alt vi burde forstått nå. Å være homofil er like naturlig som å ha et annet utseende eller rase. Noen er født sånn, andre kan endelig få frem de følelsene senere biseksualitet. Dette minner meg bare om skremselspropaganda og fremmedfrykt! Det er ikke meningen at alle må reproduseres.

  Hva med de som ikke kan få barn? Hva med de som har arvelige sykdommer, er det ikke ment at de kan få ha sex heller?

  Hvorfor er homofili så naturlig blant dyr om det er så unaturlig? Har vi ikke opplevd nok fremmedfrykt, dømming og kontroll av andre snart? Hvordan vet han at agendaen ikke er å gjøre ham heterofil? Har vi ikke til alle tider blitt programmert til hvordan seksualitet skal være? Klær, utdannelse, bøker, filmer, yrker, blodslinjer, trosretninger, lovverk, militæret.. Jeg ser en KjempeStor hetero-agenda uten sidestykke.

  Tenker han ikke på alle de rundt om i verden som får ødelagt sine liv på grunn av negative energier fra andre? Hvorfor er du så redd? Hva er galt med å være homofil? Hva er galt med sex? Er ikke sex noe godt som naturen har skapt?

  Er ikke Kjærligheten Det Største? Det handler om frekvenser. Det handler om at Kjærlighet ikke har noe med kjønn å gjøre egentlig. I utgangspunktet er seksualitet naturlig og en av gavene vi har fått som ikke skal misbrukes. Det er imidlertid slik at elitene som baserer sin agenda på bl.

  Sceptic society is part of Fabian Society and their Secret Agenda http: En illustrasjon som viser hvilken prioritet perverteringen har, agendaen er definert på toppen av organisasjonspyramiden, «Homosexual international, foundation international committee for sex equality, Amsterdam», Order of the illuminati, the conspiracy to rule the world http: Jeg fikk mange tomler ned ; men det er sannheten jeg beskrev, sex er hovedvåpenet innen det meste av mind control, innen mk-ultra og mange titall andre mind control prosjekter.

  Et par grelle eksempler som viser dette tydelig, mind control i si helhet, 20, children sexually abused by Roman Catholic priests in Holland: Direkte referanse, 20, children sexually abused by Roman Catholic priests in Holland: Zetera — her er en norsk barnehjemssak med klare MK Ultra overtoner http: Jeg kjenner til at sex kan bli brukt i mind-control, da man putter sex inn med vold og tortur osv.

  Eller ber krigere avstå fra sex for å bygge opp testosteron for å brukes til aggresjon. Igjen kontroll og holde vekk frihet og kjærligheten altså. Men igjen, ikke noe med homofili å gjøre. Vi vet alle hvordan homofile har blitt forfulgt, utestengt og plaget opp gjennom årene. Jeg grøsser bare med tanken på hvordan noen fortsatt mener homofile er syndige og må straffes!

  At man ble stilt diagnose og kunne havne i fengsel for et frivillig homofilt samleie selv her i landet, helt frem til faktisk, er helt uvirkelig å forstå! Men er det virkelig dit vi vil tilbake igjen? At folk har behov for å kontrollere, sykeliggjøre, eller bestemme hvem folk skal være sammen med, er for meg selv utenkelig! Hva skader det andre det liv folk velger selv å dele sammen? Mange har frykt eller usikkerhet mot det man ikke kjenner til eller blitt fortalt om.

  Kanskje er de helt enkelt selv biseksuelle som prøver å undertrykke sine følelser ved å fornekte seg selv? Men hvor mange lever ikke i depresjon og ulykkelige i ett eller annet heterofilt «forhold»? Hvor mange skilsmisser ser vi? Hva er poenget med et ulykkelig ekteskap, når du kan erstatte det med et lykkelig homofilt? Og bare så det er nevnt, hver enkelt homofile individ er Minst like forskjellig som hver enkelt heterofile er naturligvis. At homofili er mere tolerant i dag, enn før, skyldes kunnskap, internett og annen kommunikasjon.

  Homofili har eksistert til alle tider. Nå er folk er mere bereist, og takket være kjendiser som endelig har turt å komme ut av skapet, har man innsett at det slett ikke er noe sykelig, men noe helt normalt, unikt, positivt og vakkert! Om man synes det er litt ekkelt alt som har med analt å gjøre, kan jeg gledelig anbefale en Rå Vegansk eller Vegetarisk diett, da maten ikke råtner og begynner å lukte på vei gjennom kroppen lengre! Noe av det viktigste og mest helbredende man kan gjøre for kroppen, spesielt om man har spist kokt eller animalsk mat, ikke minst med tanke på kunstige kjemikalier og tungmetaller etc, er å rense tarmene, såkalte tarmskyllninger Enemas, eller profesjonelt kalt Colon Hydrotherapy.

  De aller fleste mennesker er enig i det du sier Michelle. Baktanken med å legge ut denne artikkelen var å fremme et synspunkt som noen har. Noen som er så opptatt av å skjule sine egne svake sider, at de er villig til å sette kniven i andres dypeste mest smertefulle sår for å slippe å eksponere sin egen sårbarhet.

  De er «fightere» og de kjennetegnes av den rustning som de bærer. På rustningen har de til og med festet utallige udetonerte bomber som vil smelle hver gang noen kommer for nær deres sårbare svake sider.

  De liker å spille «mind game» være mental, og rasjonell, men i bakhodet deres utspiller det seg et evig drama mellom to mennesker som slåss kjemper krangler om et fort. Du vil ikke berøre en «fighter» for han er ikke noe annet enn en rustning. Det eneste du kan se er hans rødsprengte slitne øyne, såå sliten av å beskytte seg selv mot sin egen sårbarhet, og enhver sjangse til å heales sine sår vil han drive vekk ….

  Fighteren har ofte problemer med stivhet i kroppen, grunnet sin rustning og grunnet en ekstrem undertrykkelse av sitt emosjonelle legeme og sine feminine egenskaper. Smerter og plager i armene er vanlig og kan spores direkte til hjertechakra og den ubalansen som ligger der, men også alle andre chakra. Sex er laveste form for kjærlighet. Faktisk sex er lavere enn kjærlighet.

  Den høyeste form for kjærlighet er «compassion». Hvorfor da lage noe big deal ut av det. Slik som budskapet i denne artikkelen handler om en mann som tydeligvis har praktisert laveste form for kjærlighet hele livet, for hadde han vært ekte homofil hadde han praktisert compassion og ikke sex.

  Ikke rart han er syk og sliten. Og på sine siste dager lik en fighter…. Når du har blitt såret av en «fighter» så vet du det.

  Smak føl vær den smerten. Men ikke prøv å kjempe tilbake. Det går ikke an å sloss med en rustning hvis du er naken. Det er ikke vits i å tale fra hjertet til et panser. Det er ikke vits i for en rustning vil bare være en rustning.

  På samme måte mener jeg at de som denne artikkelen sårer…. De aller færreste er enig med budskapet i denne artikkelen. Continue reading on Examiner. The European Parliament has denounced Russian laws that forbid the public mention of homosexuality or gender identity to minors. Takket være psykolog Dr. Hugh Hefner Playboy sa Kinsey-rapporten «produserer en enorm seksuell oppvåkning, hovedsakelig på grunn av medieoppmerksomhet …» Dette viser hvordan eliten arrangerer sosial endring ved hjelp av media hype.

  Se Reisman, Kinsey, s. The spiritual cause of homosexuality http: How does the Law of Free Will relate to this? I mean, does a soul have a God-given right to choose to practice homosexuality?

  As stated throughout this website, the Law of Free Will is the ultimate law for the material universe. God has given people free will, and therefore they have a right to do whatever they want, as long as they do not violate the free will of other people.

  You can only have free will if you can make absolutely any choice of which you can conceive. Yet the Law of Free Will does not stand alone. This is the law that the Bible refers to in the saying that as a man soweth, so shall he reap.

  This is the law that Eastern religions call the law of karma. According to the Law of Free Will, a human being can do anything he or she wants. According to the Law of Cause and Effect, no human being can escape the consequences of his or her actions. So a soul does have a God-given right to practice homosexuality. Please take note that I am not hereby saying that homosexuality is right or acceptable.

  En tidligere kjent amerikansk radioperson, Laura Schlesinger, fikk en gang et åpent brev fra en unkjent lytter. Her er brevet omgjort til norske forhold. Takk for kampen for den rette tro og at homofilt samliv ikke er forenelig med Bibelen og kristendommen!

  Det står jo klart i 3. Hver gang jeg brenner en okse som et offer, vet jeg at dette gir en duft som velbehager Herren 3. De er ikke like begistret over eimen av brent okse. Jeg ønsker å selge datteren min som slave 2. Med det prisnivået vi har i dag — hva mener dere er rett pris for henne? En venn av meg sier dette bare gjelder for svensker, og ikke dansker. Her trenger jeg litt hjelp — kan jeg eie dansker? Jeg har en nabo som insisterer på at han skal arbeide på sabatten. Er jeg moralsk ansvarlig for å gjøre dette selv?

  Eller tar kirken seg av dette? En venn av meg mener at selv om det er en vederstyggelighet å spise skalldyr 3. Jeg innrømmer at jeg er nærsynt og bruker briller. Må synet mitt være helt perfekt eller opererer vi med litt slingringsmonn her?

  De fleste av vennene mine går til frisøren. De klipper håret på sidene og tar skjegget i kantene. Dette er tydelig en synd i Følge 3. Hvordan bør de straffes? Jeg har lest i 3. Kan jeg likevel spille fotball dersom jeg har hansker på? Min onkel har gård. Han synder mot 3. Kona er ikke noe bedre, fordi hun går med klær som er laget av to ulike stofftyper blanding av bomull og polyester. Han har også den uvanen at han banner mye. Er det virkelig nødvendig at vi samler hele byen for å steine dem 3.

  Er det ikke like greit å brenne de til døde i et familieselskap — slik vi pleier å gjøre med mennesker som ligger med sine slektninger 3. Jeg vet dere har gått i dybden på denne type problemstillinger. Jeg er sikker på at dere kan hjelpe meg. Takk for påminnelsen om at Guds ord er evig og uforanderlig!!

  I understand your concern for the many people who are caught in either extreme. Yet it seems to me that there is more to the debate than simply a lack of understanding. It seems like some people on both sides are unwilling to gain a higher understanding. There are indeed people who are unwilling to change their viewpoints and their ways. Certain religious people are unwilling to change their desire to judge everyone according to their self-defined standard. These are the very people who crucified me 2, years ago.

  These are the lawyers that would not enter into the middle way of the Christ consciousness and wanted to prevent everyone else from entering.

  I can tell you that there are certain souls who held positions of power in the Jewish religion 2, years ago and used their power to crucify me. Some of these same souls today hold positions of power in Christian churches, and they are now using their interpretation of my teachings as a justification for their judgmental attitude.

  Yet they have absolutely no desire to change their ways or to come to a higher understanding. On the contrary, they practice homosexuality as a conscious act of defiance against God. They want to keep practicing their homosexuality. They want to recruit other people to be fodder for their sexual predation.

  And they want society to acknowledge that they have a right to openly practice and demonstrate their sexual perversion. I am clearly aware that these people exist. I am clearly aware of their psychology and their modus operandi. I am also aware that there is little chance of reaching such people through this website. Therefore, my foremost concern with this website is to reach those souls who are reachable; those who are willing to look for a higher understanding. Det er flott at artikkelforfatteren deler sin historie.

  Han har rett i forhold til sitt liv. Andre kan kanskje ha blitt født homofile. Finnes det «forskning» på hvordan homofiliaspektet fungerer i såkalte ur-samfunn? Eller om det i det hele tatt forekommer. At homofili florerer ellers i naturen er et faktum. Slik sett burde det forekomme hos mennesker også ved fødsel.

  Kan det kanskje være noe med det stressende storsamfunnet som utløser muligheter for dette. Og hva er det store problemet med homofili egentlig?

  Ja, det er litt stressende i puberiteten fordi man vil jo ikke bli stemplet som avviker. Men å henge seg opp i denne tvangstanken er igrunn ganske patetisk. Blir nesten som når barn ikke skal ha den fargen fordi den representerer det andre kjønnet. Mens det pågår er det ikke til å latterliggjøre, men som voksne er det enklere å ha et overblikk på dette.

  Og et annet interessant fenomen, er hvordan vi tiltrekkes de androgyne trekk. Fordi det er noe udefinerbart der, blir det interssant. Nesten noe overnaturlig, og da må det være noe guddommelig?

  Nei, Stol på Gud, blææææææææ! På en måte har jeg ekstra stor sans for Per Kristian Foss fra Høyre fordi han har gjort det klart at han vil bli ansett som politiker og ikke som «homo-politiker». Hvordan mennesker velger å leve i sin private sfære bør være en privatsak. Min ulvenese lukter Illuminatets agenda her, som Falcon har pekt på.

  TV2 har også fokusert mye på hvilke landslagsspillere i kvinnehåndball som er lesbiske, både norske og danske. Selv etter en kamp har en TV2-reporter konfrontert en spiller med hennes seksuelle legning. Trolig hadde reporteren Ernst A. Lersveen fått instruks om dette, sammen med et fotoshoppet bryllupsbilde av to kvinnelige håndballspillere:. Lersveen frem et manipulert bryllupsbilde av Camilla Andersen og Mia Hundvin.

  I bakgrunnen i stua der NRK hadde filmet var det godt synlig en stor strektegning på veggen som viste to menn som hadde anal sex. Jeg synes denne artikkelen er ganske harmløs, da den lar en person slippe til med en selv-utleverende skildring av sin søken etter identitet. Det blir ikke annet enn noen «står fram»» eller «kommer ut av skapet» på en uvant måte. Det jeg ikke forstår er at det ikke er reaksjoner mot at NRK sender bilder av analsex midt under lørdagskosen.

  Forøvrig er homo-elementet påfallende fremtredende i NRKs opplæringsprogram i «hvordan ha sex-uten kjærlighet» ved navn Trekant. Hva med å la det som tilhører den private sfære forbli der, særlig i massemadia? Og hvorfor er det så mange som føler en så sterk trang til å skyte på spurven Nyhetsspeilet med kanoner? Analsex eller utsultete, og isønderrevne kropper? Underlig definasjon av lørdagskos? Måtte jeg velge tror jeg faktisk det hadde blitt analsex gitt?

  Hadde analsex blitt utført på en kvinne, hva da? Nei egentlig ikke men. Ikke lett å være menneske gitt: Jepp, spar Nyhetsspeilet som lar folk få si hva de mener. Tydelig at artikkelen er i konflikt med hva TV sier folk skal mene.

  Ingen tvil om at Homofili er på moten i mainstream. Greit nok for meg, har aldri sett ned på homser, eller jo kanskje for mange år siden. Glemmer at Per Christian Foss er homse, tenker ikke på det. De er forskjellige som alle andre mennesker, jeg har hatt dårlig erfaring med noen av de. Jeg har veldig gode kompiser som jeg har bodd med og levd med, tom delt seng med, dusjet med, men sex? Aldri i verden, ikke noe for meg. Er det hele greia?

  Alt for mye fokus på sex, jepp! Jeg prøver å la vær å la meg styre. Sex er verre å slutte med enn røyk. Noen som sa dissonans reduksjon? Når det gjelder sex kan mennesker gjerne sammenlignes med dyr… Selv er jeg polygam og har 30 damer, det har jeg lært av min gode venn løven. Så synes jeg det er greit å sette meg i respekt bak hos andre hanner. Gud straffet ikke homser, det var heterosex han mislikte.

  Når Adams slange rørte på seg og strakk frem sin forbudne frukt skjedde det et under hos Eva som lot Adam smake på sin forbuden frukt. Etterhvert ble Eva dårlig, hun ble kvalm og kastet opp, magen vokste. Det ble etterhvert vanskelig å skjule, de ble flaue over å ha blitt fristet av slangen som hadde eget liv og sin egen agenda.

  Jævla slangen sin feil og Eva selvf , de kledde på seg. Straffen for synden de hadde begått var fødselsmerter hos Eva, og Adam ble dømt til å forsørge Eva med bidrag, mat og ved.

  Til gjengjeld fikk de masse barn og barnebarn som har herjet jordkloden i evig tid: Moralen er vel grei… Sex er nok mindre viktig når alt kommer til alt og dissonans får slippe til. Ihvertfall fått en eller annen hobby. Men sex er veldig, veldig sunt da ;-.

  Hemmeligheten i universet er virkelig å passe sine egne saker. Å ikke bli så involvert i seg at man disposisjonerer seg i forhold til seg selv og sitt eget liv. Man gjør seg selv kanskje ikke en tjeneste ved å prøve å løse gåten om homofili med mindre man er homofil selv, og det på en eller annen måte tjener en.

  Det finnes antageligvis mange forskjellige årsaker til homofili, men det finnes kun en god måte å møte dem alle på. Grunnen i seg selv er heller ikke viktig.

  Desto viktigere er det kanskej å akseptere alle mennesker som der er. En av mine beste venninner er lesbisk. Hun har vært det hele livet. Født slik, er slik. Jeg tviler ikke et sekund på at det stemmer og har ingen problemer med å akseptere hennes sannhet om sin legning. Det er hun som er eksperten i sitt liv, og om seg selv.

  At han mener at samfunnet delvis har skyld synes jeg er merkelig, men han snakker utifra sitt univers — og der er dette sant. Han mener samfunnet bør våkne opp. Slutte å akseptere den homoseksuelle agendaen. Da tenker jeg at mennesket stakkar må være sprøytegal og jeg tar meg selv i å under i hvor lav frekvens man må være på for å mene dette. Trist for han å ha kastet bort hele sitt liv, men han hadde ikke noe godt å tilføye debatten om homofili, en debatt jeg egentlig trodde vi var ferdig med for lenge siden.

  Av alle plasttyper man kan velge mellom, ble dette stoffet valgt. Wikipedia har en definisjon av «samfunn»: Et samfunn er en gruppe individer som lever sammen og deler institusjoner, og som ofte har en felles kultur, felles tradisjoner og interesser.

  Hva innebærer det å leve sammen i et samfunn? Å eksistere, og forsøke å overleve, på grunnlag av de premisser som andre har bestemt, basert på deres definisjonsmakt og verdensanskuelse? En mann som er notorisk utro mot sine partnere av motsatt kjønn, kan i ulike miljøer oppnå høy status, uavhengig av om hans partnere blir dypt såret, på begjærets alter. En kvinne som er notorisk utro mot sine partnere av motsatt kjønn kan risikere å få lav status i sitt miljø. Kan man si at dette er basert på gruppetenkning, og ikke individuell kritisk tekning?

  Kan man da si at dette miljøets fordømmelser er basert på gruppetenkning, og ikke individuell kritisk tekning? Dette sier de hardnakket ved å vise til bibelen, som ikke er en muntlig, men en skriftlig rettesnor for mennesket.

  Hvordan kan de være så skråsikre på at Gud og Jesus har sagt dette, når det med stor sannsynlighet er mennesker som har skrevet bibelen? Kan det bevises at Gud og Jesus har skrevet bibelen, at bibelen skal tolkes bokstavelig, eller er dette blitt motbevist? Hva klassifiseres som bevis i en religiøs sammenheng, og skal slike bevis gå foran menneskelige hensyn? Vitenskapsmenn og kvinner er opptatte av dogmatisme.

  Står det noe sted i bibelen at fagfellevurdert forskning innen vitenskap er en synd? Kan menneskeheten vise til en fysisk guddommelig manifestasjon som har straffet homofili som en synd, ved å vise til at lynet har slått ned i de homofile, eller vise til andre guddommelige straffereaksjoner, eller vise til statistikk som indikerer at dette er en statistisk signifikant faktor?

  Er det å påstå at de homofiles seksuelle adferd straffes med HIV virus, basert på kritisk tekning? Eller er man kritisk tenkende, hvis man påstår at HIV viruset ble antropogent fremstilt av forskere? Kan statistikk og menneskelig historie dokumentere antall ganger homofile, både historiske og ukjente personer har måttet lide for sine seksuelle legninger, og at de er blitt utstøtt og fordømt av sine samfunn, der alle lever sammen, og som ofte har en felles kultur, felles tradisjoner og interesser?

  Bud; Gjør mot andre, som du ønsker andre skal gjøre mot deg. Vårt samfunn i sin helhet er generelt opptatt av å være empatisk, men vil ikke begrepet «empati» i denne sammenhengen miste sin kraft? Har Gud og Jesus sagt at det er en synd å sette seg inn i et homofilt menneskes situasjon?

  I vårt samfunn, der alle lever sammen, og hvor vi ofte har en felles kultur, felles tradisjoner og interesse, er svært mange opptatt av et privatliv. Alle har rett til et privatliv, sies det. Har homofile mennesker i samfunnet et privatliv, når deres privatliv kan danne grunnlaget for at de blir utstøtt av sitt samfunn?

  Er retten til et privatliv en selektiv rettighet? Kanskje vi er kommet til en tid, hvor hvert enkelt individ burde granske seg selv, mer enn individet gransker andre, og heller la Gud og Jesus avgjøre hva som er synd, og ikke synd? Dette kan være en svært smertefull prosess, for da kan man fort finne ut av, at man ikke lenger har tid til å granske andres synder. Det må da være mye bedre å bygge sin egen sjel, og ikke andres, for de som er opptatt av Jesu oppstandelse? Hva innebærer egentlig begrepet «synd»?

  Burde ikke dette primært innebære å gjøre andre vondt? Er det moralsk å påstå at et homofilt menneske som elsker og ærer sin partner av samme kjønn, og som gir denne partneren et meningsfullt liv, begår en synd mot sin partner? Er det moralsk riktig å påstå at andre mennesker blir såret fordi deres medmennesker har et meningsfullt liv? Er ikke homofile mennesker å betrakte som medmennesker?

  Eller er det moralsk riktig å påstå at alle mennesker har rett til et meningsfullt liv? Har alle mennesker et meningsfullt liv i vårt samfunn? Undertegnede er kritisk til mye av det som står i bibelen, og har i løpet av sitt liv hittil ikke opplevd lynnedslag eller andre guddommelige straffereaksjoner av den grunn.

  Undertegnede har derimot opplevd uenighet fra andre individer av den samme grunn. De er riktignok mennesker, og ikke Gud eller Jesus. Vil lesere av denne teksten vurdere forfatteren som homofil, som heterofil, eller som homo sapiens? Var vel kansje akkorat dette som var meningen for deg! Syntes du skal bruke din opplysthet til å se postivt fremmover og akseptere det som har vert.

  Homofile i undersøkelsen scoret veldig høyt på psykiske problemer som angst og depresjon. Dessuten scorer de kolossalt høyt på aggressivitet, sier Roland. The Salvation Army in the U. The New York Times reported that the Salvation Army believed it had a firm commitment from the White House to issue a regulation that would override local antidiscrimination laws. Vandulv — jeg mener Vandalv, her på dette tøffe forumet må enhver klare å stå oppreist med egne krefter.

  Ikke prøv å skaffe deg en kunstig krykke ved å lene deg mot smurfen mens du prøver å rakke ned på ham. Smurf er en av mine favoritter her på Speilet, han leverer substans-info med humor og vidd. Hva ser du i Speilet Vandalv…? Vi vil jo fortsette å leve rimelig bra her i de dype skoger. Her er vi ikke masochister på to bein — vi vil helst være foruten kattastroffer og kattaklysmer — i motsetning til menneskene som ikke ser ut til å være særlig føre var:.

  Den nhillistiske katten fra sions syke protokoller sluppet løs fra satans ballesekk! Nå begynte jeg nesten å gråte… Jeg ser med forferdelse hva som blir gjort mot barn nå, spesielt med dette trans-hysteriet. Jeg brenner etter å gjøre NOE, men jeg vet ikke hva ennå. Men den tid vil komme… Hvis forfatter leser dette: Du er så langt fremme nå at det er på tide og kaste av seg skyld beklager om jeg misforstod Uansett: Fortsett det gode arbeidet, du er uhyre viktig!

  Din donasjon går utelukkende til å dekke serverutgifter. Et åndsvitenskapelig og sannhetssøkende nettmagasin skrevet av folket for folket. Er en ny lærer for menneskeheten nå på vei til å stå fram? Lur deg ut av det snikende spirituelle egoet. Rasjonell dominans — en velsignelse eller forbannelse?

  .. Det krever mot å endre mening. Så synes jeg det er greit å sette meg i respekt bak hos andre hanner. Guder er opfundet af mennesker, mennesket er feilfyldt ergo guderne er feilfyldt - hvis der er guder da. These are the lawyers that would not enter into the middle way of the Christ consciousness and wanted to prevent everyone else from entering. Voksne greske menn kunne ikke ha forhold til hverandre.

  Sex facts frodige homoseksuell menn

  jun Massage bergen norway czech anal escort Massasje annonser sex facts Norsk chatroulette lena alexandra naken - escort dalarna I Oslo Otlerud. Taarnvik som en mann, møte eskorte stavanger kåte voksne damer oslo gay sauna. Frodig nå Møteplassen eller sukker eskorteservice no, Live chat online. nov I tillegg har Nettverk for forskning om homoseksualitet bidratt med generøse innspill underveis. For eksempel har menn hatt sex med hverandre i de fleste kulturer Derfor er tekstene til Lee og Hall fulle av bilder på frodig natur og avviste populær- og lavkultur: 6 The postmodernisms have in fact. nov Naken norsk kjendis oslo gay sauna · Match uk tampong etter fødsel · Ferie i In fact, having a consistent, no-strings-attached sex partner has saved Mann 46 fra Drøbak søker eldre frodige damer eller par,ikke enslige.

  POLAND ESCORT SERVICE HOMOSEKSUELL ESCORTSEU